Digitaal Jaarcongres 2020 ‘Meer dan Menselijk Verleden: Historici, Eco-geschiedenis en Environmental Humanities’

On the 19th of november, the KNHG and EHC will host a digital congres on eco-history and the environmental humanities. This morning session of this event will be in Englishincluding a lecture by prof. dr. Tim Soens (UAntwerpen) and dr. Katie Ritson (Rachel Carson Center, München).


Op 19 november aanstaande organiseert het Koninklijk Nederlands Historisch Genootschap in samenwerking met EHC een digitaal congres onder de titel Meer dan Menselijk Verleden: Historici, Eco-geschiedenis en Environmental Humanities.

Tijdens het plenaire ochtenddeel (Engelstalig) kunt u twee lezingen verwachten, van prof. dr. Tim Soens (UAntwerpen) en dr. Katie Ritson (Rachel Carson Center, München) waarna een discussie volgt. In de middag wisselt de voertaal naar Nederlands en volgt een programma van twee delen. In het eerste deel kunt u kiezen uit drie inhoudelijke deelsessies en tijdens het tweede deel kunt discussiëren over de toepasbaarheid van environmental humanities in het voortgezet onderwijs en de geschiedwetenschap.

Aanmelden? Klik hier!

Klik hier of voor het programma.

Meer informatie?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: