Talkshow Wild at Heart | Tolhuistuin

On Thursday 27 October, one of our board members, Kristine Steenbergh, will participate in the Talkshow Wild at Heart at Tolhuistuin (Amsterdam Noord). The fourth and last edition in the series focuses on “Eco Love”. The show is in Dutch:

In deze talkshowserie gaat Andrea van Pol in gesprek met verschillende kunstenaars en denkers over de functie van nutteloze, wilde natuur.

Op donderdag 27 oktober sluiten we de serie af met een programma dat heet Eco-love. Wat als je een relatie aangaat met de natuur zoals met een geliefde? Door deze te bewonderen, te respecteren, te willen kennen voor wie ze werkelijk is. Zonder je eigen wil op te leggen, zonder te willen sturen maar haar lief te hebben in haar puurste vorm, in al haar eigenheid een gelijkwaardige relatie aangaan. Kan eco-love ons daadwerkelijk helpen ons opnieuw te leren verhouden tot de natuur? Is het niet de hoogste tijd voor een ecorelationele revolutie?

More information and tickets: Tolhuistuin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: